Регионални стипендии (за ЕС, Източна Европа, България)
100 стипендии за студентите в Middlesex University (Англия)
Тази година Middlesex University предлага 100 стипендии за своите най-талантливи студенти от Великобритания и Европейския Съюз.

Стипендията Academic Excellence Scolarship осигурява на студенти 50% намаление от таксата за магистърските програми.

Кандидатстването за стипендията може да се осъществи в офисите на ДАРБИ.
Алтернативен вид стипендия наречена Alumni, позволява на студенти от Европейската общност, записани в магистърски програми, които нямат право да кандидатстват за заем от Британската Финансова служба, да им бъдат поети 20% от магистърските такси. Студентите, получили друг вид стипендия (включително Academic Excellence Scolarship) нямат право да получат и стипендия Alumni. 
University of Westminster (Англия)
Eastern European Scholarship - стипендията покрива таксата на обучение, разноските за настаняване и живот и за полети от и до Лондон. Условията за кандидатстване е студентът да е от Източна Европа и да възнамерява да се завърне в страната си след завършване. Стипендията се дава на база отличен успех, академичен потенциал и финансова нужда.
University of Bedfordshire (Англия)
Студенти от ЕС, които заплатят цялата такса за магистърска програма при записването в университета, а не разсрочено, получават 50% намаление от таксата. Стипендията важи и за MBA, чиято такса се намалява от 13 500 лири на 6 750 лири.
За повече информация и записване потърсете ДАРБИ в удобен за вас офис в София, Варна, Бургас и Плевен на имейл uniedu@darbi.eu или на тел.: 02 / 988 10 92

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com