ЗА ВИСОКИ АКАДЕМИЧНИ РЕЗУЛТАТИ

Европейска стипендия за студенти в магистърски програми – Coventry University (Англия)

Консултантска къща ДАРБИ има удоволствието да анонсира стипендиите  по проект „Европейска стипендия за постижения”, които Coventry University отпуска на всички свои новоприети студенти в магистърски програми, селектирани по проекта за постигнатите от тях отлични академични резултати.

Стипендията е в размер от 500 британски лири. Изискванията за кандидатстване са студентите да бъдат записани в магистърска програма, редовна форма на обучение и да притежават диплома за бакалавър (или неин еквивалент). Необходимо е също така кандидатите да приложат мотивационно писмо в размер около 500 думи, в което да изложат мотивите, че именно те са подходящия кандидат и заслужават да получат стипендията.

Кандидатстването за стипендията може да се извърши в офисите на ДАРБИ, а одобрените кандидати ще бъдат уведомени чрез лични писма от университета.

За допълнителна информация и кандидатстване за стипендиите можете да се обърнете към консултантите на ДАРБИ – uniedu@darbi.eu или 02/988 10 92.

University of Hull (Англия)

25 стипендии от по 1500 бр. лири отстъпка от таксата на обучение за студенти по MSc програми. Стипендиите ще се раздават на база академични постижения.

University of South Wales (Уелс)

Кандидат-магистри с много добър и отличен успех могат да кандидатстват за еднократна стипендия в размер на 1500 бр. лири. За да кандидатстват, студентите трябва да са приети в магистърска програма редовно обучение с начало септември 2013 г. Необходимо е да имат успех от бакалавърската степен а между 5.00-6.00

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com