Конкурс за стипендии за бъдещи магистри /по регламент зададен от университета/ в Istituto Europeo di Design

Istituto Europeo di Design обявява конкурс за стипендии за магистърско обучение в Италия и Испания и дава възможност на всички кандидати, притежаващи талант и нестандартно мислене, да представят свой проект по темата „Design for a better World”. 

Най-добрите проекти ще се борят за 27  стипендии за магистратури в различен размер, с начало октомври 2014, в областите: Визуални комуникации, Моден дизайн и Мениджмънт и комуникации. 

Краен срок за изпращане на проектите -1 септември 2014г.

За подробности и помощ при кандидатстването, очакваме Вашите обаждания в Консултантска къща „Дарби” -официален партньор на Istituto Europeo di Design за България, на тел. 02/988 10 92 или на имейл:uniedu@darbi.eu, както и информация на място в офисите ни в София, Варна, Бургас и Плевен

Академични стипендии за отличните в European University (Международен университет)

И през тази година European University дава възможност на най-изявените кандидат студенти да получат стипендии за обучението си в университета.

Академичните стипендии в размер на 30% от учебната такса са предназначени за кандидат студенти, кандидатстващи за обучение в някой от главните кампуси на Европейския университет в Женева, Монтрьо, Мюнхен или Барселона.

Изисквания за кандидатите за стипендия са:

  • Среден успех 5.50/6.00 (или сходен)
  • Минимум ТOEFL 90 точки, IELTS 7.0 или сходен
  • Есе по една от следните теми: „Създай бизнес идея,която по твоето мнение ще бъде успешна въпреки глобалната икономическа и финансова криза.” (Дължина: 500 думи; Times New Roman 12, single spaced); или „Как Facebook промени начина,по който правим бизнес?” (Дължина/Обем: 500 думи; Times New Roman 12, single spaced)

Документите за кандидатстване се приемат в офисите на ДАРБИ.

Успешните кандидати може да задържат получената стипендия и през следващите години на обучението си в European University, ако поддържат среден академичен успех поне - GPA 3.5/4.

За допълнителна информация и кандидатстване за стипендиите можете да се обърнете към консултантите на ДАРБИ – uniedu@darbi.eu или 02/988 10 92.

Hult International Business School (Международен университет)

Кандидатства се след потвърден прием от университета чрез есе на предварително определена тема и академични постижения. Стипендиите са във вид на отстъпка от таксата в размер около 15-20%.

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com