Светът, в който живеем е мозайка от езици, религии и начини на мислене. Хармоничното развитие на нашата цивилизация изисква изключително внимание към образованието.
Ето защо особено важно e къде, в какъв вид училище и по коя програма младите хора ще завършат своето средно образование. От това в голяма степен зависи приемът им във висшите учебни заведения у нас или по света. Колкото е по-добър резултатът от завършеното средно образование и колкото е по-престижно училището и програмата му на обучение, толкова по-голям е шансът за прием в престижни висши учебни заведения.
По свeта има хиляди отлични училища за средно образование - училища с вековна история, с модерна материална база и отлични условия за живот, обучение и спорт на учениците. Как да изберете своето училище сред това море от възможности, ако сте решени да завършите своето образование в чужбина?
Стъпки за успешно кандидатстване

1. Проверка на езиковите умения
Ще очертаем етапите на подготовката по езика на преподаване от България. Доверете ни се.

2. Осигуряване на езиков курс за достигане на необходимото ниво за кандидатстване
Можем да предложим езиков курс за детето ви, да му помогнем в подготовката по математика и по науки по английската образователна система в Darbi College, ако това е необходимо и не на последно място, да изпратим детето на езиков курс в съответната държава преди кандидатстването.

3. Избор на училища, учебна програма и страна
При първоначалната консултация ще ви информираме за различните образователни системи с техните разлики, недостатъци и преимущества; за езика на преподаване; за видовете училища в различни държави на Европа и Америка и особеностите на тези държави в областта на образованието. Ще направим възможен най-правилния избор на подходящото училище за вашето дете.

4. Подготовка на документи за кандидатстване в избраните училища
Ще ви помогнем при подготовката на комплекта от документи, необходим за кандидатстване в избраното училище, като следим за спазване на сроковете.

5. Съдействие при посещение и разглеждане на училищата
Ще направим възможно посещението на избраните от вас училища, за да можете да усетите живота в тях и да направите своя окончателен избор.

6. Съдействие за провеждане на приемните изпити на избраните училища
Ще организираме провеждането на приемните изпити на вашето дете в нашия офис.

7. Подготовка на документите за записване
С наша помощ ще подготвите документите за записване на детето ви в избраното училище.

8. Съдействие при осигуряване на настойници
Ще ви предложим за избор гардианска организация и ще направим записването.

9. Подготовка на документите за издаване на виза, ако това е необходимо
Ние подготвяме документите за кандидатстване за виза, ако това е необходимо.

10. Съдействие при пътуването и настаняването в училището
Съдействаме за самолетни билети и хотелски резервации, ако това е необходимо.

11. Постоянен контакт с ученика, родителите и училището по време на обучението
През целия период на обучението поддържаме директна връзка с училището и родители за разрешане на проблеми от всякакво естество.

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com