Език: Английски

Възраст: 16 + 

Период: Всеки понеделник

Продължителност: от 1 седмица     

Цени: Виж таблицата

Основна информация

Езиковият център

Брей е красив морски град, разположен на 18 километра южно от центъра на Дъблин и притежава отлични транспортни връзки, приблизително 35 минути с влак. Езиковият център се намира на брега на морето, помещава се в четири съседни викториански сгради, включително красиво реставрираната къща Dunluice. Всички сгради съчетават викторианска елегантност с модерни удобства. Учебният център разполага с 23 светли, просторни и топли класни стаи, а много от тях са с великолепна гледка към ирландското море. На разположение на курсистите е специализиран учебен център, подходящ за тези които желаят да учат самостоятелно в свободното си време, използвайки материалите, налични в библиотеката.

Обучение

Програмата предлага избор между стандартен и интензивен курс по английски език. Стандартният курс включва 20 учебни часа на седмица, а интензивният 26. Часовете са с продължителност от 60 минути всеки, а учебните групи се състоят от 8 до 12 курсисти. Уроците са разделени на два модула – развитие на езиковите умения и практически занимания. Също така са включени 3 семинара седмично, които са с продължителност 60 минути всеки и са фокусирани върху говорене, произношение, слушане с разбиране и бизнес английски. След училище се организират следобедни и вечерни дейности и занимания като готвене, спорт, настолни игри и различни дискусии с цел стимулирането на разговорите на изучавания език и прилагането на знанията на практика.

Настаняване

Има възможност за настаняване в добре подбрани приемни семейства или студентско общежитие. Приемните семейства се намират на около 40 минути от учебния център, курсистите се настаняват в единични или двойни стаи, като двойните стаи са на по-ниска цена. При приемните семейства е включено изхранване на база полупансион - две хранения на ден. Настаняването в общежитие също предлага избор между единични и двойни стаи, изхранване не е предвидено. Общежитието се намира на около 700 метра от учебния център и представлява изключително удобство за курсистите. Там има служител на центъра, който денонощно е на разположение на курсистите. Има още условия за пране и достъп до интернет. Настаняването е осигурено от събота преди началото на програмата до неделя след нейното завършване.

Забележка: За настаняване в общежитие е необходимо курсистът да има навършени 18 години.

Цени за обучение и настаняване:

Продължителност 20 уч. часа
Общежитие, Дв. стая, B
Приемно сем., Дв. стая, HB
26 уч. часа
Общежитие, Дв. стая, B
Приемно сем., Дв. стая, HB
1 седмица 665 EUR 725 EUR
2 седмици 1 070 EUR 1 190 EUR
3 седмици 1 475 EUR 1 655 EUR
4 седмици 2 105 EUR 2 120 EUR

Забележка: HB - полупансион; B - само нощувка.

Детайлна информация

Цената включва: 

 • 20 или 26 уч. часа по английски език седмично;
 • Тест за определяне на нивото;
 • Такса регистрация;
 • Учебни материали;
 • Сертификат за завършен курс и персонализиран доклад за постигнати резултати;
 • Достъп до ресурсите на учебния център;
 • Настаняване и изхранване според избрания вариант.

Допълнително се заплащат:

 • Самолетен билет;
 • Медицинска застраховка;
 • Трансфер от/до летище – 95 EUR в посока.

Условия за записване и анулиране: 

 • При желание за участие в програмата се внасят 450 EUR депозит минимум 2 месеца преди избраната начална дата.
 • При отказ от програмата, направен в срок до 30 дни преди началната дата, се удържат 260 EUR, включващи неустойка на учебния център.
 • При отказ от програмата, направен писмено в срок от 29 до 10 дни преди началната дата, се удържат 450 EUR, включващи неустойка на учебния център.
 • При отказ от програмата, направен писмено в срок по-малък от 10 дни преди началната дата, се удържат 600 EUR, включващи неустойка на учебния център.
 • Не се възстановяват суми при закъснение, по-ранно прекратяване или пропускане на част от програмата.

Краен срок за внасяне на пълната сума - 45 дни преди началната дата.

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com